EL MESSER FEMENÍ A UNA VICTÒRIA DE L’ASCENS

T Fem BQ Sense comentaris a EL MESSER FEMENÍ A UNA VICTÒRIA DE L’ASCENS 154

El CBT va vèncer per 11ena vegada consecutiva i es prepara pel darrer partit on podria assolir l’ascens a Copa Catalunya. MESSER CBT 66- SECÀ 32 

 

El dissabte el CBT jugava enfront el darrer classificat, un partit trampa on les visitants podien venir sense cap tipus de pressió i posar en perill la victòria local.

Fins el minut 5 de partit el Secà va aguantar el tirón (6-5), però la defensa va augmentar un punt i els contraatacs queien del bàndol local fins aconseguir un 15-0. Final del primer període (21-7).

 

El segon període va ser idèntic al primer, uns minuts d’impàs fins que la màquina del CBT va començar a rutllar i aconseguir de nou un màxim avantatge (41-11), una diferència que s’ampliaria al descans (46-15).

 

El descans va portar la noticia des de Barcelona que el Barça B (tercer classificat a 1 victòria del CBT), estava perdent el seu partit. Això significava que el CBT ja era equip de Copa. Potser per això va ser el pitjor període local on tant sols es va anotar un triple i es va deixar de defensar per acabar el període amb el marcador de 49-23.

 

El quart període les coses van canviar i es va tornar a la tònica general de la temporada amb una bona defensa i un atac fluid que permetria anotar amb certa comoditat (66-32).

 

EL Barça B guanyava el seu partit i feia que tot es decidís en la darrera jornada. El CBT haurà de vèncer a la pista de l’Hospitalet, ja ascendit, per aconseguir l’ascens a Copa i l’accés a la Final a 4.

El partit es jugarà dissabte a les 19.30h.

 

MESSER CBT 66:

Villegas 16, Vilamajor 16, Pocino 8, Pasku 13, Vadillo 6- Tierno J. 3, Tibau, Martinez, Tierno 4, Velasco 0

 

Tirs lliures 6/15

 

Triples 3: Villegas 2 i Tierno J.

 

Faltes 20, eliminada Velasco

 

Secà 32:

Semente 6, Asensio 11, Pastor, Barrientas, Massuet 13- Aguilar 2, Valles 0

 

Tirs lliures 14/24

 

Triples 0

 

Faltes 14, no eliminades

 

 

Parcials:

21/7 25/8 3/8 17/9

 

Arbitres: Galera i Redondo

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.