EL MESSER MASCULÍ TRENCA LA MALA RATXA

Base Sense comentaris a EL MESSER MASCULÍ TRENCA LA MALA RATXA 83

El Messer masculí trenca la mala ratxa imposant-se al Sant Pere. (Messer 74-64 Sant Pere Terrassa)
En els primers minuts de partit els terrassencs es van fer amb el domini del partit, i van aconseguir situar-se a més de 10 punts dels blaus a base de cistelles de contraatac i de segones opcions gràcies al rebot ofensiu. Però els nostres van saber reaccionar incrementant la seva agressivitat defensiva poc abans de la finalització del primer quart, el que els hi va permetre agafar la iniciativa del partit, i donar-li la volta al marcador a l’inici del segon quart, en els que van ser els minuts de major domini local, que aconseguien recuperar pilotes i atacar amb velocitat.

A la mitja part el marcador reflectia un ajustat 35 a 33, i al llarg de tota la segona part cap equip va aconseguir superar la barrera dels 10 punts d’avantatge, i s’arribava als darrers dos minuts de partit amb empat a 66.

En aquests moments claus el cebetistes van ser capaços de mantenir la intensitat defensiva, a partir de la qual es van aconseguir un parell de cistelles que van ser determinants, posteriorment, l’encert des de la línia de tirs lliures va permetre assegurar-se la victòria.

Crònica: Jordi Ribes, Entrenador Messer.

Foto (artísitica): Jose Ramírez.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.