EL PMA CAU CONTRA EL MORELL EN UN GRAN PARTIT

Base Sense comentaris a EL PMA CAU CONTRA EL MORELL EN UN GRAN PARTIT 151

El preinfantil A visitava el passat dissabte la pista de El Morell, sens dubte l’equip més físic del grup. Els nostres, que juguen a Infantil Nivel A, tot i ser un equip íntegrament format per jugadors de primer any; no van poder fer res contra la diferencia de potencial físic, d’altra banda normal donada la diferencia d’edat.

Els del Serrallo van disputar un gran partit, amb un ritme de joc molt alt, una gran intensitat defensiva i un gran joc ofensiu. Tot i ser clarament més petits, els nanos van lluitar en tot moment i no van donar mai una pilota per perduda. Van ser capaços de contenir les envestides locals, de lluitar pel rebot, d’aguantar els 1×1 dels rivals i de sacrificar-se en les ajudes. La banqueta, a més, va ser tot el partit un més amb els 5 de pista, donant l’energia extra que calia per competir de tu a tu amb un equip molt físic. Fruït d’aquesta gran entrega els pres van ser capaços de superar als locals en tres dels vuit períodes, fet molt meritori tenint en compte el gran impacte físic d’alguns dels jugadors rivals. A més, el desplegament tècnic i tàctic dels nostres va ser superior al del rival el que demostra el gran treball que els nois porten fent ja des de la pretemporada. Bones accions de desequilibri en l’1×1, un bon joc sense pilota i una gran generositat per buscar sempre al company lliure van fer que els nostres ho brodessin en molts moments.

Des del cós tècnic del PMA no podem més que sentir-nos orgullosos del l’entrega dels nostres nanos, que han entès a la perfecció el que suposa jugar al CBT. I és que aquí, per sobre dels marcadors, tenim una idea molt clara, treballem per formar i fer créixer als nostres jugadors.

El preinfantil rebrà aquest dissabte a les 11:15 h la visita del CB Vila-seca, al Pavelló Municipal de Camp Clar, en la que serà una nova oportunitat per seguir lluitant contra rivals físicament superiors i un nou repte per seguir creixent i millorant.

Bona feina nanos!!! 1,2,3 CBT!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.