EL PMA CAU DE MANERA CLARA A MANRESA

Base Sense comentaris a EL PMA CAU DE MANERA CLARA A MANRESA 105

Els preinfantils van perdre dissabte contra el Manresa per un contundent 91 a 49

Els blaus van començar el partit molt actius. La dinàmica del primer quart (12-14) semblava indicar que els nostres serien capaços de competir contra els del Bages. Però tan sols va ser un miratge. En el segon període un parcial de 14-0 a favor dels manresans va mostrar quina seria la realitat la resta del matx.

A cada minut de joc, i fins al final del partit, la distància a l’electrònic va ser cada vegada més gran, sense que els tarragonins fossin capaços de revertir la situació en cap moment. Al final, victòria clara del Manresa per 91 a 49.

El marcador, però, no ha estat mai una de les prioritats del nostre equip. El nostre objectiu no és guanyar partits (tot i que tampoc està de més), sinó créixer i millorar cada dia. Ara bé, la competició ens permet veure la nostra evolució, ens permet examinar-nos; i ahir vam suspendre. No a nivell basquetbolístic, al cap i a la fi el Manresa era clarament superior; sinó a nivell actitudinal.

Quan un juga contra un equip millor, i vol competir, o ha de fer donant-ho tot, lluitant per cada pilota, per cada rebot, xocant en cada 1×1 i fent sempre un esforç més en les ajudes defensives. Només així, només quan es dona el màxim, es poden afrontar reptes com el matx contra el Maresa. I no tan sols per optar a guanyar, o a perdre amb un marcador menor, sinó per anar més enllà de la nostra zona de confort, per superar-nos i aconseguir així millorar.

En fi, no estic content amb el partit que vam fer dissabte. Crec, sincerament, que haguéssim pogut donar més. Per sort dilluns tornem als entrenaments i tindrem tots plegats, jugadors i entrenadors, una nova oportunitat de seguir creixent, això sí, treballant al màxim.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.