EL PMA, ÚNIC EQUIP INVICTE DEL CBT

Base Sense comentaris a EL PMA, ÚNIC EQUIP INVICTE DEL CBT 251

El preinfantil masculí A és l’únic equip del Club Bàsquet Tarragona que encara no sap el què és perdre en el que portem de temporada. Els petits del club porten un balanç de 7 a 0 que poden allargar aquest cap de setmana amb dos partits més, tots dos al Serrallo.

El PMA rebrà primer dissabte a les 12:45h al CB Sant Josep, en el que serà el primer intent per mantenir la imbatibilitat. Ho intentaran contra un equip que ve de perdre el darrer partit però que només n’ha perdut tres. Serà però diumenge el plat fort pels preinfantils, amb la visita del CB Morell. A les 16:30h es viurà el duel dels líders, ja que el CB Morell es troba en la mateixa situació que els blaus, imbatuts amb 8 victòries (tenen un partit més que el CBT).

El gran objectiu de la temporada però, i que recalca el seu entrenador, Fernando Arias, és “que els nens aprenguin i millorin. Que  es passin bé la pilota, que busquin el company i que aprenguin tècnicament a controlar el bot. Que anem líders sense cap derrota és un premi però és circumstancial”.

Si aquest cap de setmana arriba la primera derrota, el PMA seguirà treballant de la mateixa manera i disfrutant del bàsquet com fins ara.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.