EL PMB NO POT AMB LA SELVA

Base, Uncategorized Sense comentaris a EL PMB NO POT AMB LA SELVA 57

El PMB no pot amb la Selva tot i jugar bé durant part del partit. La selva vs PMB (75-60)

Aquest cap de setmana, jugàvem contra un rival contra el qual ja ens haviem enfrontat varies vegades, la primera ens van passar per sobre, i la segona vegada els hi vam plantar cara i vam perdre de 9.

Els primers 10 minuts no es va veure un bon basquet  per part dels nostres, tot el que s’havia treballat durant la setmana no es va veure reflectit a la pista.

Els 10 següents minuts van ser més del mateix, no aconseguíem o no volíem centrar-nos en el que havíem entrenat. El rival no esperava.(35-17)

El 5è període ja vam fer el que sabíem fer i el que havíem treballat, el treball d’aquest període va fer que ens acostéssim al marcador. Per fí es veia el bon nivell de bàsquet que som capaços de fer tant en defensa com en atac. (41-33)

6è període molt dolent de nou, vam tornar a la rutina del 1r,2n,3r,4t període i així ens va anar. (53-37)

Els 10 últims minuts vam aconseguir treballar força, sobretot els últims 5 minuts, jugant 1c1 des de la inversió i acabant molt durs a cistella, tot i així no va ser suficient. (75-60)

Com bé dic sempre, els partits duren 40 minuts, i no 15 minuts de treball bo i 25 de dolents com aquest cap de setmana. Hem d’aconseguir veure que el joc en equip ens beneficia més que les individualitats.

Conclusions positives: 2 períodes d’altíssim nivell i d’alta concentració

Conclusions negatives: la resta del partit moltes individualitats, finalitzacions toves, falta de comunicació i falta de jugar tal i com s’entrena.

Queda molt per millorar i molt per aprendre, seguirem treballant. Aquest cap de setmana contra el líder! Ho donarem tot i farem un partit decent, som-hi!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.