EL PMB SEGUEIX CREIXENT

Base Sense comentaris a EL PMB SEGUEIX CREIXENT 99

PMB vs Carmelites-CBT blanc

Aquest dissabte es jugava al Serrallo, a casa nostre. El partit va començar molt fluix per part dels nostres amb un 2-14 en 5 minuts. No vam estar ni en atac ni en defensa durant tot aquest període.

Tot i això després vam despertar i vam ser més agressius cara l’aro, atacant constantment. Però el partit ja es va complicar en quan vam veure que no arribàvem a defensar les línies de passe tal i com fèiem abans de setmana santa, i va comportar grans anotacions en diversos períodes de l’equip rival.

Tot i anar perdent durant tot el partit, no vam baixar els braços, i vam seguir corrent i atacant l’aro, fet que va comportar moltes pèrdues i precipitacions, però si la perdíem la volíem recuperar de nou i això ens va fer lluitar cada pilota.

Conclusions positives: no baixem els braços MAI; atacàvem l’aro al ritme que es demanava (tot i que comportava precipitacions i imprecisions), però no deixàvem de circular la pilota i atacar una i altre vegada.

Conclusions negatives: hem perdut la intensitat defensiva que ens caracteritzava, però ho millorarem 😉

Un altre factor positiu es que estem recuperant la majoria de baixes!! Som-hi!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.