EL PODER DE L’EQUIP (CRÒNICA CMA)

Base Sense comentaris a EL PODER DE L’EQUIP (CRÒNICA CMA) 183

CB TARRAGONA A – CB HOSPITALET B

Visita de l’Hospitalet que es jugava la vida per no baixar de categoria. Nosaltres amb moltes baixes (alguns per viatges o altres ajudant al junior A) o jugadors que van aportar el que van poder (musica i malalties). Amb l’ajuda imprescindible dels companys d’altres equips i que sense ells no haguéssim de cap manera aconseguit el nostre objectiu.

El nostre objectiu era competir el màxim de temps possible i esperar al darrer quart la nostra possibilitat, possibilitat que amb molt d’esforç no hem deixat passar.

Partit molt igualat on les defenses han aturat bé els atacs i on la lluita sota els aros ha estat una clau fonamental durant tot el partit. Hem aprofitat un segon quart excel·lent en defensa per aconseguir una petita avantatge que hem mantingut durant tota la segona part. A la mitja part el resultat era baix 26-22.

En el tercer quart un petit parcial de 6 punts a favor ens donava un marge més gran en el marcador, però la defensa zonal dels visitants atura el nostre ritme de joc i permet als visitants reduir les diferències. 39-35 al final del quart.

A manca de 5 minuts del final ens situem 47-40 i se’ns obria la possibilitat de la victòria, l’Hospi pressionava però els nostres nois amb sang freda sobrepassen la pressió i rematen un partit que a primera vista era casi impossible de guanyar. Victòria merescuda d’un gran equip!!

Agrair l’ajuda de Xavi López, Joan Guixens, Roger Vaquè del cadet 1A i de Jorge Plaza del cadet 2B pel seu esforç i ajuda en tirar endavant aquest partit i que sense ells no haguéssim pogut competir!!!

Felicitar a tots els nois d’aquest equip que dia a dia creixen com a jugadors i persones. Avui si que heu demostrat que sou un equip, us heu involucrat i sacrificat per l’equip.

Això no s’ha acabat! encara ens queden dos mesos de competició , aprofitem-los!!! Ànims CBT!! 

Crònica David Aragüés, Entrenador CMA.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.