EL SEGON EQUIP MASCULÍ DEL CBT JUGARÀ A COPA CATALUNYA

Base Sense comentaris a EL SEGON EQUIP MASCULÍ DEL CBT JUGARÀ A COPA CATALUNYA 343

La branca masculina del Club Bàsquet Tarragona s’amplia després de la decisió de recuperar el segon equip masculí després de dues temporades, un conjunt que competirà a Copa Catalunya.

L’entitat blava fa, d’aquesta manera, una ferma aposta per consolidar-se a la màxima categoria catalana amb un equip que estarà també caracteritzat per la fórmula del KM 0, amb jugadors de la casa.

El segon equip masculí neix amb la idea d’oferir als jugadors de la base que finalitzen la seva etapa de formació al club i encaren els seus primers anys en categoria sènior, un sortida a un equip competitiu, que entrenarà amb la dinàmica del primer equip blau i que comptarà també amb la supervisió del cos tècnic de l’Ibersol CBT.

La filosofia del segon equip masculí del CBT serà també la de servir de pont entre l’equip júnior i el primer equip, ja que d’aquesta manera els joves jugadors podran tenir una progressió continuada i el salt a l’Ibersol CBT d’aquells jugadors que es consideri oportú podrà ser amb totes les garanties.

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.