EL SÈNIOR FEMENÍ COMENÇA LA LLIGA

Base Sense comentaris a EL SÈNIOR FEMENÍ COMENÇA LA LLIGA 43

El primer equip femení del Club Bàsquet Tarragona inicia la temporada 2019/20 aquest diumenge. El SFA s’estrena a casa, al Pavelló del Serrallo, amb un equip que ha incorporat noves peces i que, per les alçades de temporada, encara es troba en fase de construcció.

L’equip parteix de zero per afrontar una temporada nova i deixant enrere un any en el que es van obtenir molt bons resultats. El seu entrenador, Héctor Marín, sap que aquest any també s’haurà de treballar molt: “partim amb la humiltat d’anar afrontant partit a partit. La lliga aquest any s’ha reduït a 14 equips, pel que crec que aquest any serà molt més competitiva i disputada i qualsevol equip pot estar a dalt o la zona baixa”.

El tècnic tarragoní assegura que les dinàmiques dels diferents equips marcaran les posicions a la taula, pel que espera que el Sènior Femení arrenqui la lliga positivament per tal d’encarar el primer tram amb més garanties.

Les blaves tindran un rival complicat en el primer partit de lliga, el CB Cubelles. “L’any passat van quedar segones. Són un equip dur, amb jugadores amb molta experiència. Haurem de saber jugar amb això i saber imposar el nostre ritme de partit superior al dels altres. Tenim moltes ganes de començar la lliga”, finalitza Marín.

El primer partit que enfrontarà al Sènior femení i al CB Cubelles es jugarà al Pavelló del Serrallo diumenge 29 a les 18h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.