EL SERRALLO ENTRA EN JOC

EBA Sense comentaris a EL SERRALLO ENTRA EN JOC 87

La Lliga EBA torna al Serrallo amb la segona jornada de competició. L’Ibersol CBT rep a Barberà Team Values amb l’objectiu de sumar el segon triomf de la temporada i d’oferir el primer a la seva afició. Per a aquest partit, l’entrenador blau, Berni Álvarez, tindrà el dubte fins a últim moment de Pape Mbaye, amb un esquinç al turmell. El jugador ja es va perdre l’estrena de l’equip a la pista de l’AE Badalonès.

El tècnic de l’Ibersol CBT busca la constància del seu equip, sobretot a nivell defensiu, per tal de ser el màxim competitius possible. “És el primer partit a casa i l’afrontem amb la il·lusió de guanyar-lo per la nostra gent”, explica Berni.

Pel que fa al rival, el Barberà Team Values, sisè classificat, Berni Álvarez assegura que es trobaran amb un equip “complet i compensat. El Barberà ens plantejarà un partit complicat, són durs, físicament bons i amb jugadors desequilibrants com Orrit o Maki, qui és molt bon tirador”. Els blaus també hauran de vigilar a David López, Efambe o Sobrepera, ser constants durant els 40 minuts i dominar el rebot per decantar el partit al seu favor.

L’Ibersol CBT – Barberà Team Values correspon a la segona jornada de Lliga EBA, i es disputarà al Pavelló del Serrallo el proper dissabte 28 de setembre a partir de les 19h.

Foto: Joan Carles Borrachero

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.