EL SFA BUSCA LA VICTÒRIA EN LA TARDA DE FEMENINS

Base Sense comentaris a EL SFA BUSCA LA VICTÒRIA EN LA TARDA DE FEMENINS 26

El sènior femení afronta una nova jornada de lliga amb una millor perspectiva, després de la victòria de l’equip en el darrer partit. L’entrenador del CBT, Héctor Marín, no podrà comptar amb la Patri López, a qui encara li queden 10 dies de repòs degut a la seva fisura a la costella, però amb la incorporació de la Xisca Vachiano, el nou fitxatge blau.

“Aquesta setmana hem fet bons entrenaments i veig a l’equip molt més ficat, més motivat. Guanyar la setmana passada ens va treure un pes de sobre, però ara hem de tornar a guanyar perquè juguem a casa i per enganxar-nos als equips de dalt”, explica Marín. Pel que fa al rival, el CB Sant Just, Marín veu factible la victòria. “Estan a un triomf i crec que a casa podem guanyar-les. Tot i que tenen jugadores determinats, a fora segurament no és un equip tant potent”, finalitza el tècnic blau.

El CBT – CB Sant Just correspon a la jornada 8 de la Segona Categoria femenina, i es jugarà al Pavelló del Serrallo el diumenge 17 a partir de les 17:45h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.