EL SFA S’ENCALLA AL PRAT

Base Sense comentaris a EL SFA S’ENCALLA AL PRAT 43

Les blaves no van poder sumar la primera victòria fora del Serrallo, tot i la igualtat mostrada en els primers períodes.
El partit començava amb força igualtat i cap dels dos equips aconseguia distanciar-se en el marcador. L’efectivitat i el bon percentatge de tir era evident per part dels dos equips, ja que al final del període el marcador reflexava un 22 – 20.
En el segon període es mantenia la mateixa dinàmica. Un quart molt competit però amb avantatge sempre per a les locals, que es van endur tots els períodes. Les de Tarragona ho intentaven però el CB Prat seguia mantenint la iniciativa al marcador. Al descans s’hi arribava amb un ajustat 37 – 32.
Una mala sortida al tercer període va ser la clau del partit. Els errors no forçats de les nostres, ho aprofitaven les locals per ampliar la distància al marcador fins a una diferència de 10 punts (54 – 44).
A l’últim període no va haver-hi reacció, les locals van saber mantenir la distància i les accions per acostar-se al marcador no van ser resolutives (76 – 60).
La setmana que ve l’equip rep el CB Nou Esplugues, dissabte a les 17:45h al Pavelló del Serrallo.

CB Prat Montibello A 76 (22+15+17+22)
Vega 6, Garcia 19, Tienda 5, Gallego 9, Martinez 10 –c.i.- Trigueros 9, Bello 6, Roldan 4, Vazquez , Besa 6, Alemany 2
CB Tarragona 60 (20+12+12+16)
Ferrus 22, Ruiz 14, Maluenda 4, Corrales 5, Sabaté 5 –c.i.- Guirao, Peñalver 2, Romeu 6, Anguera, Lopez 1, Lapieza 1

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.