EL TARRAGONA ESTIU CAMP OBRE LES INSCRIPCIONS

EBA Sense comentaris a EL TARRAGONA ESTIU CAMP OBRE LES INSCRIPCIONS 228

Club Bàsquet Tarragona i Col·legi Sant Pau organitzen un campus de referència

El Tarragona Estiu Camp obre les inscripcions per a l’edició del 2017. Un any més, el CBT y el Col·legi Sant Pau es coordinen per organitzar un campus que pretén seguir sent de referència a la província de Tarragona. El campus tindrà lloc a les instal·lacions del col·legi Sant Pau, que compta amb una piscina, diversos camps de futbol 7, un camp de futbol 11, diverses pistes de bàsquet, gimnàs, sala de vídeo i teatre. Unes instal·lacions de luxe per desenvolupar les múltiples activitats previstes per a aquesta nova edició del TEC. A més, el campus ofereix diverses ofertes d’inscripció, així els nens i nenes es poden inscriure al TEC Casal, Futbol, Bàsquet, Atletisme, Multiesport, Dance o Teen. Com cada any, paral·lelament a les activitats pròpies de cada disciplina TEC, també estan programades per a tots els nens i nenes sortides a la platja, a diversos llocs emblemàtics de la ciutat, cursets de natació i activitats en anglès amb professors natius. D’aquesta manera, l’organització pretén adaptar-se als gustos de tots els nens i nenes.

A nivell d’horaris, el Tarragona Estiu Camp també busca la major flexibilitat per adaptar-se a les necessitats dels pares. Les inscripcions es poden fer per setmanes, des d’una sola setmana a les sis que dura el campus. També hi ha diferents opcions d’horaris, el pack matí, que va de 9:00 a 13:30, el pack menjador, de 9:00 a 15:30 i el pack TEC, que va de 9:00 a 17:00. Per als pares i mares que ho desitgin, el Tarragona Estiu Camp també ofereix un servei d’acollida de 8:00 a 9:00.

El Tarragona Estiu Camp tornarà a comptar un any més amb la presència de monitors i coordinadors amb molts anys d’experiència. Les activitats del TEC Atletisme estaran dirigides per entrenadors professionals del Club Atletisme de Tarragona, les activitats del TEC Bàsquet per entrenadors i jugadors professionals del CBT, i les activitats en anglès estaran dirigides per professors de English Tarragona.

Les inscripcions al campus ja estan obertes i es poden realitzar en les oficines del CBT situades al pavelló del Serrallo, o de manera online a través de la pàgina web del club www.cbtarragona.cat. Per a més informació es pot trucar al 977 237 558.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.