EL TARRAGONA FEM BÀSQUET FA 74 PUNTS I S’EMPORTA LA VICTÒRIA

T Fem BQ Sense comentaris a EL TARRAGONA FEM BÀSQUET FA 74 PUNTS I S’EMPORTA LA VICTÒRIA 111

TARRAGONA FEM BÀSQUET  – SAGRADA FAMILIA CLAROR A : 74-40

El dissabte passat, al pavelló del Sagrat Cor, el Tarragona Fem Bàsquet rebia un dels cuers de la categoria. En aquest igualadíssim campionat, qualsevol excés de confiança es paga car i les liles, conscients de tot això van sortir a obrir escletxa ràpidament al marcador. En només 2 minuts, el parcial era 8-2 però un triple i un 2+1 visitant escurçava les distàncies (10-8 al minut 4). Una fase de gran encert ofensiu per part de les nostres deixava les coses 29-16 al finalitzar el primer quart. Molt bons minuts on les de taronja no van saber com evitar l’allau de joc ràpid en atac de les liles.

Al segon quart, el joc es va igualar molt. Les del SAFA lluitaven per mantenir-se en el partit i fins i tot van acabar guanyant el parcial (12-16) per arribar al descans amb un clar, però, 41-32.

La defensa al tercer quart va ser de llibre. Les noies del Tarragona Fem Bàsquet tapaven totes les línies de passi i dominaven el robot en totes dues anelles. Les de Barcelona no veien la forma de superar la defensa. Van estar 8 minuts sense anotar i quan ho van fer, fou des de la línia de 4,60. Aquest va ésser tot el bagatge ofensiu de les visitants al tercer quart. Parcial de 17-1 i un clar 58-33 al marcador.

L’últim quart ja va ser de tràmit. Continuava la intensa defensa local i el desconcert visitant. La diferència al marcador anava creixent poc a poc fins el 74-40 final.

La setmana propera toca visitar la pista d’un altre dels rivals “teòricament” assequibles. No obstant, mal farien les noies en confiar-se. La inesperada derrota de fa dues setmanes en una pista similar, ha de servir d’experiència. Aquella ensopegada va deixar l’equip sense marge d’error, si es vol evitar el play-off de descens.

Ànim noies que es pot !!!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.