EL TEC S’ACOSTA A LES 100 INSCRIPCIONS

EBA Sense comentaris a EL TEC S’ACOSTA A LES 100 INSCRIPCIONS 120

El campus començarà el dia 22 de juny

Bon ritme d’inscripcions del Tarragona Estiu Camp, el campus d’estiu que organitzen conjuntament el Club Bàsquet Tarragona i el col·legi Sant Pau de Tarragona. Als últims anys, el TEC s’ha convertit en un dels campus de referència a la província, gràcies a la gran varietat d’ofertes, horaris i a les magnífiques instal·lacions del Sant Pau, amb camps de bàsquet, futbol 11, futbol 5, gimnasos, piscina, auditori, etc. Com és habitual, un dels principals atractius del campus és la gran multitud de nens i nenes que acudeixen cada any. Per a l’edició d’aquest any ja han confirmat la seva presència gairebé un centenar de nens i nenes des de P3 fins a 4ºd’ESO. Es tracta d’un bon ritme d’inscripcions tenint en compte que el campus comença el 22 de Juny i no es tanquen les inscripcions.

A més, als últims dies, el Tarragona Estiu Camp ha confirmat els coordinadors de les diferents activitats. En total 8 coordinadors s’encarregaran de preparar i dirigir les activitats dels nens i nenes. Natàlia Bru, Joaquín València i Jose Martín seran els coordinadors generals del campus. Els dos primers són directors de lleure amb àmplia experiència en l’organització de campus a nivell nacional i internacional. Per a Natàlia, aquesta edició serà la setena consecutiva formant part del TEC, Joaquín València complirà el seu segon any al capdavant del campus. José Martín és una persona amb àmplia experiència al món educatiu i de lleure, s’estrenarà aquest any com a coordinador general del TEC. A més, José Martín és entrenador professional d’atletisme del CAT, per la qual cosa aportarà tota la seva experiència al TEC Atletisme.

Una altra de les novetats que s’han donat a conèixer és que el jugador de bàsquet professional Dani Martínez estarà present al TEC com a entrenador del TEC Bàsquet. La modalitat estarà dirigida per Eugeni Tolosana, entrenador professional del club, i el jugador del primer equip del club serà un dels principals atractius per als nens i nenes inscrits.

Les inscripcions pel Tarragona Estiu Camp 2017 es poden fer a través de la pàgina web del club www.cbtarragona.cat o en les oficines del club, situades al pavelló del Serrallo. Pots obtenir més informació trucant al 977 237 558

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.