EL TORNEIG DE REIS CBT AGAFA FORMA

Base Sense comentaris a EL TORNEIG DE REIS CBT AGAFA FORMA 507

El torneig es jugarà els dies 4 i 7 de gener

El Club Bàsquet Tarragona prepara el torneig de reis que es disputarà al pavelló del Serrallo els dies 4 i 7 de gener. El torneig comptarà amb la presència d’equips cadets, que jugaran el dia 4, i equips júnior, que jugaran el dia 7. El torneig cadet està dividit en dues modalitats: cadet de primer any y de segon. L’organització del torneig ha comptat amb equips que estan en grups de competició diferents, però que són d’un nivell similar, per tal d’assegurar la màxima competitivitat a tots els partits. Al matí es jugaran les semifinals, mentre que les finals es jugaran a la tarda. A més del CBT, el torneig de cadet de primer any comptarà amb la presència del CB Santa Coloma, La Salle Manresa i CB Cerdanyola. Per la seva banda, el torneig de cadets de segon any comptarà amb el CB Cornellà, el JAC Sants i el CB Vilassar de Dalt, a més del CBT. La competició cadet es jugarà íntegrament el 4 de gener al pavelló del Serrallo.

El dia 7 arribarà el torn dels equips júnior, que comptarà amb competició masculina i femenina. En aquest cas, els equips del CBT jugaran contra UE Mataró i Cornellà Almeda en categoria masculina, i Centre Catolic L’Hospitalet i Draft Gramanet en categoria femenina. En tots casos es tracten d’equips molt forts dels grups de Barcelona, de tal manera que el bàsquet de qualitat està garantit al pavelló del Serrallo, on es jugarà la competició júnior de manera íntegra el dia 7.

El torneig de Reis és una bona manera què tots els equips participants aprofitin les vacances de nadal i no deixin de banda la competició. Sempre amb un ambient agradable que garanteixi que els equips participants visquin una bona experiència de bàsquet en aquests dies festius.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.