EL VOLVO CBT I EL SÈNIOR B DE COPA CATALUNYA JA CONEIXEN EL SEU CALENDARI

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a EL VOLVO CBT I EL SÈNIOR B DE COPA CATALUNYA JA CONEIXEN EL SEU CALENDARI 130

El Volvo Diselauto Tarraco CBT de Primera Catalana Femenina i el Sènior masculi B de Copa Catalunya, ja coneixen el que serà el calendari per la temporada 21/22.

La bona temporada d’ambós equips, lluitant per les posicions capdavanteres tot l’any, o fins i tot jugant la final a 8 d’ascens a lliga EBA, fa preveure que la propera temporada els dos equips sèniors del club puguin competir per en les posicions privilegiades de les seves respectives competicions.

El femení arrencarà amb derbi el dia 26 de setembre contra el Bàsquet Manyanet a domicili, la tornada el dia 16 de novembre al Serrallo. Mentrestant el Copa Catalunya ho farà el dia 25 de setembre també a Reus, en aquest cas contra el Reus Ploms, la tornada no serà fins el dia 15 de gener al Serrallo. Comença fort la competició amb dos derbis que de ben segur seran molt entretinguts de veure.

En la jornada 2, el dia 3 d’octubre es viurà el segon derbi pel femení, en aquest cas contra el CB Morell al Pavelló del Serrallo, la tornada el dia 22 de gener. No serà fins el dia 6 de novembre el següent derbi pels joves jugadors del Copa Catalunya, en aquest cas contra l’ AD Torreforta al Pavelló del Serrallo, la tornada a Riu Clar serà el dia 19 de febrer.

Finalment, el Volvo Diselauto Tarraco CBT jugarà un últim derbi, en aquest cas contra el Reus Deportiu, l’anada el dia 28 de novembre al Serrallo i la tornada el dia 20 de març a les instal.lacions del Reus Deportiu.

El grup del Volvo Diselauto Tarraco CBT estarà format per: Bàsquet Manyanet Reus, Reus Deportiu, CB Morell, Bàsquet Samà Vilanova, JE Terrassa, ASFE Sant Fruitós, CE Sant Nicolau, Nou Bàsquet Olesa, BF Castelldefels, Barça CBS B i CN Sabadell.

El grup del sènior masculí B estarà format per: Reus Ploms, AD Torreforta, CB Cerdanyola, CEB Pallejà, CB Castellbisbal, CN Sabadell, CB Vilatorrada, Basket Almeda, CN Terrassa, Sant Boi i CB Ripollet.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.