EL VOLVO CBT TORNA AL CAMÍ DE LA VICTÒRIA

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a EL VOLVO CBT TORNA AL CAMÍ DE LA VICTÒRIA 47

El Volvo Diselauto Tarraco CBT va tornar a la competició després d’una setmana de descans, per enfrontar-se al AESE A a domicili, i ho va fer aconseguint una victòria important per tornar a les bones sensacions després de la desfeta a casa en l’últim partit.

El partit va ser poc vistós, va començar amb un gran encert de les noies d’Hèctor Marín, aconseguint un renda important al final del primer quart (5-15) amb una gran Marta Ferrús que dominava el joc interior. A partir d’aquest moment el partit es va igualar més degut a una defensa zonal plantejada per l’equip local que feia que les jugadores tarragonines no poguessin anotar amb facilitat, tot i això el partit arribava al descans amb un marcador molt favorable per les jugadores del CBT (14-27).

En la tornada del descans el partit seguia com ho havia fet, l’equip local posava en dificultats a les blaves amb la defensa zonal, que feia que aconseguissin reduïr el desavantatge a només 8 punts al acabar el tercer quart. Si durant els primers vint minuts  Marta Ferrús va dominar, en els vint següents Marina Romeu va agafar les regnes de l’equip, aconseguint que l’equip blau s’emportés la victòria per 42-52.

Al final del partit Hèctor Marín es mostrava content del partit de les seves jugadores. “Ha sigut un partit poc lluït, però molt important per tornar a guanyar i canviar les sensacions que ens va deixar la derrota a l’últim partit al Serrallo”

El proper partit serà el diumenge dia 9 de maig a les 18.00 al Serrallo, també contra l’AESE A.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.