EL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT JUGARÀ A PRIMERA CATALANA

Base Sense comentaris a EL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT JUGARÀ A PRIMERA CATALANA 308

El primer equip femení del Club Bàsquet Tarragona competirà la propera temporada a Primera Catalana. El SFA del club blau tornarà a jugar en aquesta categoria després d’una absència de cinc anys. Cal destacar la gran capacitat d’adaptació i ràpida evolució d’un equip que ha passat de Territorial a Primera Catalana en quatre temporades.

Amb aquest pas endavant, el club fa una aposta per seguir donant continuïtat a la branca femenina de l’entitat i consolidar-la així  temporada rera temporada. El Volvo Diselauto Tarraco ha sabut competir a un gran nivell els darrers dos anys a Segona Catalana, ocupant les posicions capdavanteres de la lliga i lluitant per les places de play off.

L’equip, encapçalat per l’entrenador Héctor Marín, compta ja amb les renovacions d’una de les capitanes, Marina Romeu, i de Berta Corrales, a més del fitxatge de la pivot Yasmina Velasco. El Volvo Diselauto Tarraco CBT encara ara amb il·lusió el repte de jugar a una categoria superior i de ser el mirall també de les joves jugadores de la base blava.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.