ELS EQUIPS DE LA BASE REALITZEN L’STAGE A L’HOSPITALET DE L’INFANT

Base Sense comentaris a ELS EQUIPS DE LA BASE REALITZEN L’STAGE A L’HOSPITALET DE L’INFANT 206

Dotze equips de la base del Club Bàsquet Tarragona han començat avui l’stage previ a l’inici de la temporada a l’Hospitalet de l’Infant. Aquest matí s’han desplaçat fins aquest municipi per conviure fins diumenge, quan finalitzarà l’estada. Acompanyats per 15 entrenadors del club, els equips que participen a l’stage van des de mini fins a categoria junior, tant masculins com femenins.

Durant aquests tres dies de preparació, els nois i noies realitzaran fins a quatre sessions d’entrenament en pista, dues de físic així com algunes de relaxament muscular. A part dels entrenament, també tindran temps per gaudir de la platja, la piscina, realitzar diferents activitats d’oci i conviure amb tots els jugadors i jugadores que formen la base del CBT.

Aquesta és una bona manera d’encarar l’inici de la temporada de bàsquet, amb l’objectiu que cada un dels equips enforteixi els seus lligams per traduir-ho a la pista positivament, i també perquè gaudeixin d’un cap de setmana de bàsquet en estat pur abans de començar el curs.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.