Entrevista a David García: “Per mi el més important és que amb treball, respecte i intensitat als entrenaments, s’acabi formant un equip”

Base Sense comentaris a Entrevista a David García: “Per mi el més important és que amb treball, respecte i intensitat als entrenaments, s’acabi formant un equip” 112

David García Olivé va néixer a Tarragona el 17 de juliol de 1976, aquesta serà la seva dissetena temporada al club i dirigirà l’IFA Cornejo. El David sempre s’ha caracteritzat per ser un entrenador de femenins, de fet va ser el coordinador d’equips femenins durant 7 anys. Enguany compagina la seva feina habitual amb les tasques d’entrenador al CBT i també a l’Escola el Carme. Durant el seu preriple a les banquetes d’equips femenins del club va aconseguir assolir la categoria de Copa Catalunya com entrenador del sènior femení o també, arribar a la Final a quatre de Cadet Preferent l’any 2015.

 • Com vas viure el confinament?
  Doncs vaig estar parat totalment ja que a la feina ens van aplicar un ERTO. Durant aquest temps vaig aprofitar per poder llegir més, mirar molts clínics per internet, començar alguna sèrie i dedicar més temps a la cuina. Van ser uns mesos molt estranys en tots els sentits ja que normalment estava poc per casa.

 

 • Com afrontes aquesta temporada atípica?
  Parlant amb la Núria de com encarar la temporada amb l’infantil, vam coincidir que el treball que podríem fer amb la planificació, seria molt més pas a pas i més analítica sense competició, ja que moltes vegades es va canviant mirant el que va succeint a la competició.

 

 • Quin repte et suposa el IFA? En aquesta categoria que penses que és el fonamental?
  És un grup que fins ara està treballant molt bé als entrenaments i on la majoria de jugadores hauran de donar una passa al davant, després dels canvis que vam tenir al finalitzar la temporada anterior. Crec que estem en un nivell de competició que afavorirà aquesta idea i que podrem evolucionar com a equip i individualment.

 

 • Dins de la teva trajectòria com entrenador, quina temporada recordes en especial?
  Destacaria dues etapes al club, la primera on el Laureà Català em va donar l’oportunitat de poder portar un equip competint a Preferent A i que amb els anys, aquella generació de cadet, quan les vaig poder entrenar a sènior un altre cop, van ser capaces de pujar a Copa Catalunya amb un equip tot de la casa, van ser uns grans anys sens dubte.
  No em voldria deixar tampoc la generació 2000, que ajudades per la 1999, vam fer 2 anys espectaculars a Cadet Preferent amb el Rubén Gómez, l’Anna Pocino o l’Albert Gómez com ajudants. La cirereta va ser arribar a la final a 4 Cadet Preferent l’any 2015. Ara moltes són jugadores del Volvo CBT.

 

 • Quin tret característic intentes inculcar en els equips que dirigeixes?
  Per mi el més important és que amb treball, respecte i intensitat als entrenaments, s’acabi formant un EQUIP, en totes les seves vessants, i a partir d’aquí el treball tècnic i tàctic arriba amb més facilitat.

 

 • Com definiries la tasca del club dins la ciutat?
  El club fa una gran feina esportiva i personal de nois i noies de totes les edats i per a mi més encara des de que es va recuperar l’Escola CBT. El club és en definitiva, un engranatge important pel desenvolupament social de la ciutat.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.