Entrevista a Hèctor Marín: “Malgrat la manca de competició, les noies estan entrenant amb optimisme i moltes ganes”

Base Sense comentaris a Entrevista a Hèctor Marín: “Malgrat la manca de competició, les noies estan entrenant amb optimisme i moltes ganes” 126

Hèctor Marín Heras va néixer a Tarragona el 9 de març de 1981, la seva trajectòria com entrenador va començar fa vint anys al Nàstic de la mà del David García portant equips de la base. L’Hèctor també va passar per l’ADT, sent ajudant del LEB Bronze i també durant tres anys va disfrutar d’un periple per l’Alcázar de Menorca on va poder entrenar a nivell professional. En la seva tornada va entrenar a diferents equips al CBT i Reus Ploms per definitivament, en la seva actual etapa al club, dirigir al Volvo CBT. Ell és un dels artífexs del meteòric ascens del sènior femení des de la categoria Territorial fins la Primera Catalana.

 • Com vas viure el confinament?
  Com la majoria de persones, a casa, convivint amb la meva dona i el nostre gat. Ens va servir per tenir més temps per nosaltres i donar valor a les petites coses.

 

 • Com afrontes aquesta temporada atípica?
  El que ha de ser una temporada il·lusionant amb la tornada a Primera Catalana, està sent molt descafeïnada per la falta de competició i amb la incertesa de no saber quan hi podrem tornar. Tot i això, l’equip ha respost bé i està entrenant amb optimisme i ganes de tornar a lluitar en aquesta categoria.

 

 • Quin repte suposa aquesta temporada pel Volvo CBT tornar a Primera Catalana? Qué penses que serà el fonamental per poder competir al màxim?
  Està clar que és consolidar-nos a la categoria després d’haver pogut tornar al nivell mínim que el club i sobretot les jugadores es mereixen. El més important per poder competir al màxim cada partit, intentar agafar ràpid el ritme de competició, tenir una intensitat constant a cada jornada i fer-nos molt fortes a casa.

 

 • Dins de la teva trajectòria com entrenador, quina temporada recordes en especial?
  Cada temporada és diferent i cada una té els seus moments especials, indiferentment dels resultats. D’aquest últim cicle em quedaria amb l’ascens a Segona Catalana el primer any del nou sènior femení, ja que també entrenava el júnior femení i va ser un any complicat pel gran número de lesions. Moltes d’aquestes jugadores van ser partíceps de l’ascens i actualment encara juguen a l’equip. També, considero especial aquest projecte que és una aposta personal dins del club i en poc temps s’ha assolit l’objectiu de tornar a ser importants a nivell sènior a la província.

 

 • Quin tret característic intentes inculcar en els equips que dirigeixes?
  Sobretot caràcter perquè considero que és una qüestió d’actitud que l’equip sigui el més competitiu a pista, sense deixar de banda el respecte pel rival.

 

 • Com definiries la tasca del club dins la ciutat?
  El club ja porta més de quaranta anys d’història a la ciutat i és un exemple a seguir a la província a nivell d’equips base i professional. Actualment hem recuperat l’Escola CBT, que està fent una gran tasca i és el futur. Seguim sent el club referent de la ciutat pel gran nivell basquetbolístic i els valors aplicats a l’esport.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.