Entrevista a Jordi Salvadó: “L’escoleta és una aventura fascinant i a la vegada ens fa grans com a club”

Base Sense comentaris a Entrevista a Jordi Salvadó: “L’escoleta és una aventura fascinant i a la vegada ens fa grans com a club” 105

Jordi Salvadó Agustín va néixer a Tarragona el 6 d’agost de 1986, aquesta temporada serà la seva quarta al club. El Jordi ha format part de diferents clubs de la província com són: el Torredembarra BC o CB Constantí, i també ha format part de diferents escoles, sent el coordinador, com l’Antoni Roig de Torredembarra o l’Escola Pau Delclós. Actualment és el coordinador de l’Escola Vopak Terquimsa i l’entrenador del júnior femení.

 •  Com vas viure el confinament?
  Descobrint aplicatius per no perdre el ritme ni el contacte amb les jugadores i jugadors. Em connectava cada dia, parlàvem, jugàvem, rèiem… Tot plegat va ser el salvavides que em mantenia feliç dins del malson que vivia en l’àmbit professional i personal.

 

 • Com afrontes aquesta temporada atípica?
  Ara bé. I dic ara perquè portem 4 mesos que no hem tingut gaire clar si competiríem, hem adaptat entrenaments, restriccions d’horaris i capacitat… M’ha costat adaptar-me a no tenir un pla concret i exacte. Vaig adaptant-me sobre la marxa intentant  mantenir els jugadors/es enganxats/des al bàsquet.

 

 • Dins de la teva trajectòria com entrenador, quina temporada recordes en especial?
  De cada temporada tinc algun record especial. Si he d’escollir una em quedo amb la temporada passada, sens dubte la creació de l’escoleta del club, equip de nenes i nens de 5 anys, una aventura fascinant que a la vegada fa més gran al club.

 

 • Quin tret característic intentes inculcar en els equips que dirigeixes?
  ESFORÇ. Considero que és el valor que més els servirà al llarg de la vida.

 

 • Com a coordinador de l’Escola CBT Vopak Terquimsa, què penses que és el més important en aquestes edats?
  Que suïn i riguin. Més enllà del marc competitiu en aquestes edats han de disfrutar de l’esport d’equip sense cap pressió, sense cap objectiu més lluny de passar-s’ho bé amb els companys d’equip i aprendre el màxim possible.

 

 • L’Escola ha tingut un creixement exponencial els últims anys, a què creus que és degut?
  En primer lloc a la gran dedicació dels professionals que hi formen part. Entrenadors i ajudants incondicionals que fan d’una activitat extraescolar gairebé l’estil de vida de moltes famílies. En segon terme, la gran aposta del Club per aquesta secció. I el que passa darrerament i el més important, la confiança de les famílies que generen un “boca a boca” molt positiu que es veu reflectit cada temporada amb desenes d’altes noves a les fileres de l’escola.

 

 • Com definiries la tasca del club dins la ciutat?
  La tasca principal del Club és la de formar persones, de cohesionar..,  per tant penso que els entrenadors i totes les persones que formem part tenen una responsabilitat molt gran, crec que ho estem fent bé i per això moltes famílies confien en nosaltres per dur a terme aquesta activitat. No obstant, treballem per competir al màxim, aprenent el valor de l’esforç, el respecte o la capacitat de d’adaptació a les circumstàncies.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.