Entrevista Núria Vilamajor: “Som un referent i hem de transmetre els valors essencials del dia a dia, sempre des del respecte i el positivisme”

Base Sense comentaris a Entrevista Núria Vilamajor: “Som un referent i hem de transmetre els valors essencials del dia a dia, sempre des del respecte i el positivisme” 158

Núria Vilamajor Uriz va néixer a Tarragona el 26 de març de 1996, aquesta temporada serà la setena com a entrenadora al club, però la seva trajectòria dins del CB Tarragona ve de més enrere. La Núria va començar al club com a jugadora en la seva temporada de cadet de primer any (jugant sempre a preferent) i s’hi va estar fins al seu primer any de sènior on va aconseguir un ascens a Copa Catalunya. La seva trajectòria com entrenadora va començar de la mà de la Laura Pascual i la Laura Domènech en un preinfantil femení, també va estar d’ajudant d’Edu Tubilla i dos anys amb la generació del 2005 masculina amb Angel Rojas i Aleix Porta. Aquesta temporada, repeteix el tàndem que ja va formar la temporada passada amb David García al infantil femení.

 • Com vas viure el confinament?
  Dintre del que cap, força bé. Seguia treballant virtualment (sóc mestra d’Educació Infantil) combinant amb l’esport, series, cuina… També, vaig aprofitar per fer altres coses que durant el dia a dia no t’hi pots dedicar i, sobretot, valorar les petites estones.

 

 • Com és el dia a dia en la teva feina en una pandèmia? Què ha canviat?
  Com he comentat abans, sóc mestra d’Educació Infantil i tinc la gran sort d’anar cada dia a l’escola per estar amb les nenes i els nens! M’encanta la meva feina, m’ho passo d’allò més bé a l’escola, cada dia és una nova aventura. És cert, que es fa estrany la comunicació amb elles i ells pel fet de portar mascareta, però s’ha de dir que ho estan portant super bé! Els infants ens demostren que es pot conviure amb aquesta pandèmia, fan les coses fàcils i sempre amb un somriure!

 

 • Com vas decidir fer-te entrenadora?
  La meva família és del món del bàsquet, per això des de ben petita he viscut el bàsquet de primera mà, i a la vegada, sempre m’ha agradat ensenyar, formar, educar… Per això, tenia clar que quan pogués, seria entrenadora per transmetre la passió, les ganes, els valors…, d’aquest esport. El que més valoro de ser entrenadora són les ganes que tenen les jugadores i els jugadors de voler créixer, aprendre, millorar com a jugadors/es, i sobretot com a persones! Al final, som un referent i hem de transmetre els valors essencials del dia a dia, sempre des del respecte i positivisme.

 

 • Quin equip que has pogut entrenar al club t’ha marcat més?
  De cada equip sempre t’emportes una part positiva, però he de reconèixer que la generació del 2005 (nois), juntament amb l’Aleix Porta i l’Angel Rojas, va ser brutal! Des del primer moment va haver-hi una connexió staff – jugadors que va ser essencial per encarar les dues temporades. Un equip treballador, amb caràcter, ambiciós, enèrgic, però sobretot, divertit. Vam tenir la gran sort de fer molts tornejos, dinàmiques, sortides…, es va crear una pinya i això es veia reflectit a la pista.

 

 • Com va sorgir l’oportunitat d’entrar a la selecció mini? Quin és el teu paper dins l’equip? Com ho valores?
  Fa unes setmanes em van oferir l’oportunitat d’entrar a formar part del cos tècnic de la Selecció Catalana Mini Femenina, i sense dubtar en cap moment, vaig dir que sí. Aquestes experiències s’han d’aprofitar i tinc moltes ganes. És un repte que afronto amb moltes ganes, il·lusió, emoció i ganes d’aprendre. Tinc la gran sort de compartir staff amb dues persones increïbles, l’Olga i l’Eloy, que des del primer moment m’han ajudat en tot. Espero aportar molt de treball, alegria i ajudar amb tot el que faci falta i més. És una categoria que m’agrada molt, tenen molta il·lusió, ganes i van a per totes.

 

 • Com definiries el paper del club dins de la ciutat?
  El Club Bàsquet Tarragona des de fa molts anys és un referent de la ciutat, sobretot en el bàsquet masculí. Fa uns anys passava el mateix amb el bàsquet femení, però per diferents circumstàncies, aixó va canviar. Ara, de mica en mica, es torna a potenciar el bàsquet femení, a base de treball i ganes de fer créixer noves jugadores. Dins del club s’està treballant per aconseguir noves generacions gaudint del bàsquet, coneixent noves jugadores i jugadors, i potenciant l’esport de la ciutat.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.