ES REALITZA LA FOTO OFICIAL DEL TARRAGONA ESTIU CAMP AMB MÉS DE 240 NENS I NENES

Social Sense comentaris a ES REALITZA LA FOTO OFICIAL DEL TARRAGONA ESTIU CAMP AMB MÉS DE 240 NENS I NENES 52

Diverses autoritats han participat en l’acte que es realitza en les instal·lacions del Col·legi Sant Pau

Com és habitual per aquestes dates, s’ha realitzat en les instal·lacions del Col·legi Sant Pau de Tarragona la foto oficial del Tarragona Estiu Camp, aquest acte reuneix habitualment a diferents autoritats, aquest any han participat a la foto: Josep Boronat, cap de comunicació de Dow Tarragona, Javier Villamayor, conceller de Presidència i Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Ortiz, gerent de la Fundació Sant Fructuos, Pablo Muñoz, director del Col·legi Sant Pau i Loli Salas, presidenta del Club Bàsquet Tarragona. Aquestes personalitats han compartit foto amb més de 240 nens i nenes, i prop de 30 monitors. La fotografia s’ha realitzat en les graderies de la piscina del col·legi, on els nens han pogut refrescar-se després d’haver posat per a l’acte. A més els més petits han estat protegits del sol gràcies a les gorres que Dow, patrocinador principal del TEC, ha repartit entre els nens.

La foto oficial és l’acte central d’una setmana plena de jocs i diversió en el Tarragona Estiu Camp, aquesta setmana, la temàtica principal està enfocada a Tarragona 2017, per tant, els nens realitzen activitats i jocs relacionats amb el món de l’esport a la nostra ciutat. Cal recordar, que el TEC durarà fins al proper 31 d’Agost, i que les inscripcions continuen obertes, tota la informació a la pàgina web del campus: www.tarragonaestiucamp.cat

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.