ESPECTACULAR INICI DE LLIGA DEL JUNIOR MASCULÍ

Base Sense comentaris a ESPECTACULAR INICI DE LLIGA DEL JUNIOR MASCULÍ 345

El Junior Masculí és un dels grans referents del projecte CBT Km0

L’equip entrenat per Eugeni Tolosana i Ivan Arnillas és colíder del seu grup de Preferent, amb 5 victòries en 6 jornades. En l’última jornada es van imposar a domicili al CB Cornellà, un dels equips més forts de l’el seu grup. El Junior Masculí s’ha convertit en els últims anys en un dels estendards del projecte CBT Km0. En el club blau ja s’han acostumat als bons resultats que el seu Junior Preferent acostuma a aconseguir, no obstant això, aquest any els resultats estan sent millors del que es podia imaginar. Sens dubte una de les claus d’aquests resultats és el treball que es realitza en els entrenaments. Cal recordar, que el Junior Masculí va començar a entrenar a principis d’Agost, ja que a la fi d’aquest mateix mes van haver de guanyar-se el lloc en categoria Preferent en unes duríssimes fases de promoció que els va obligar a guanyar 4 partits en 5 dies. A més, alguns dels jugadors del Junior Masculí han hagut de doblegar els seus esforços per ajudar en els entrenaments al primer equip del club, que s’ha vist castigat per les lesions en aquest inici de temporada, i s’ha vist obligat a recórrer a jugadors del Junior per mantenir el ritme en els entrenaments.

Eugeni Tolosana té molt clar quin és el motiu de l’èxit, “el treball dels nois és increïble, s’estan deixant la pell en cada entrenament”, també ha destacat que “és un grup que està molt unit”. L’entrenador dóna tot el mèrit al seu equip “la clau són ells”. Finalment, Eugeni opina que encara que no és fàcil trobar relleu per al grup de jugadors de la casa que estan en el primer equip “si segueixen progressant hi ha jugadors molt interessants en la pedrera”

Un d’aquests jugadors és Sisco Moreno, el jove jugador, que ja ha debutat amb el primer equip aquesta temporada coincideix amb el seu entrenador “estem jugant molt bé en equip, sabem que individualment som pitjors que alguns equips de la categoria, però estem molt units”. El bon ambient que hi ha en el vestuari del Junior Masculí es reflecteix en la pista “ens complementem tots molt bé”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.