RECUPERAR SENSACIONS AL SERRALLO

LEB Plata Sense comentaris a RECUPERAR SENSACIONS AL SERRALLO 175

L’ Ibersol CBT torna al Serrallo i rep al Plus Ultra Seguros CB Roser en el que serà la vuitena jornada de la Lliga EBA del grup C1. L’equip afrontarà el partit amb l’únic dubte de Victor Vinós, dubte per una tendinitis. L’equip vol recuperar sensacions davant de la seva afició després de l’ensopegada en la jornada passada davant el BBA Castelldefels

“És primordial recuperar sensacions i tornar-nos a trobar còmodes a pista”, comenta Fernando Arias.

Pel que fa al rival, el Plus Ultra Seguros CB Roser: “És molt important controlar el balanç defensiu, Cortegano i Isern imprimeixen un ritme molt alt i hem de ser curosos de que això no succeeixi. També, controlar la seva intensitat en el rebot ofensiu, ja que treuen molt profit d’aquesta intensitat” explica sobre el CB Roser.

L’Ibersol CBT – Plus Ultra Seguros CB Roser correspon a la vuitena jornada de la Lliga EBA C-1  i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte dia 20 a les 19 hores.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.