VISITA A CASTELLDEFELS

LEB Plata Sense comentaris a VISITA A CASTELLDEFELS 146

L’ Ibersol CBT vista la pista del BBA Castelldefels en el que serà la setena jornada de la Lliga EBA del grup C1. Partit entre els fins ara, equips més regulars del grup. L’equip afrontarà el partit amb l’únic dubte de Victor Vinós, dubte encara per una tendinitis.

“És fonamental dominar el rebot i a partir d’aquí aconseguir un ritme adequat i sobretot que la nostra defensa dels seus jugadors exteriors sigui bona”, comenta Berni Álvarez.

Pel que fa al rival, el BBA Castelldefels: “És un desplaçament molt complicat, un prova de foc per l’equip. Ens trobarem un equip molt experimentat, molt ben conjuntat. S’han reforçat molt bé i han millorat molt amb l’arribada de Serrataco. És un equip que juga molt bé, amb els dos Mañés, Oliva o el mateix Serrataco” explica sobre el BBA Castelldefels.

El BBA Castelldefels- Ibersol CBT correspon a la setena jornada de la Lliga EBA C-1  i es jugarà al Pavelló Can Vinader diumenge 14 a les 18.05. Es podrà seguir el partit per Xala i TAC12.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.