ESTRENA AL SERRALLO

LEB Plata Sense comentaris a ESTRENA AL SERRALLO 39

L’ Ibersol CBT  jugarà aquest cap de setmana al Serrallo en la segona jornada de  la Lliga EBA C-1 d’aquesta temporada 21/22, i ho farà rebent al Pinta B CB Es Castell. Després de la gran victòria i el joc mostrat pels jugadors blaus en la jornada inaugural, l’equip es mostra amb una gran confiança.

“Estic molt content de l’energia que transmet l’equip, content de seguir treballant amb aquesta energia. Cada setmana que passa fem una passa més per consolidar-nos com a equip.”, comenta Berni Álvarez.

Pel que fa al rival, el Pinta B CB Es Castell “Es tracta d’un equip amb jugadors molt experimentats i que han jugat a categories superiors com Joan Orfila o Bulfoni, serà un equip que buscarà possessions llargues i això ho haurem de contrarrestar intentant imposar el nostre ritme al llarg del partit.”, explica sobre l’ Es Castell.

L’ Ibersol CBT – Pinta B CB Es Castell correspon a la segona jornada de la Lliga EBA C-1  i es jugarà al Pavelló Municipal del Serrallo diumenge 10 a les 12.30.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.