EXIGÈNCIA MÀXIMA AL SERRALLO

LEB Plata Sense comentaris a EXIGÈNCIA MÀXIMA AL SERRALLO 1152

L’Ibersol CBT afrontarà aquest cap de setmana el vint-i-dosè partit de lliga regular. L’equip no podrà comptar amb les quatre baixes conegudes de llarga durada, i serà dubte fins a última hora Gerard Estebanell que ja no va poder jugar el cap de setmana passat per les seves molèsties al peroné.

“Venim d’una bona ratxa de resultats i haurem de ser molt conscients del tipus de partit que volem, controlant que necessita l’equip en cada moment. No cometre pèrdues i ser consistent en el rebot”, comenta Berni Álvarez.

“Un equip molt jove, que ens exigirà molt físicament. Tenen molt de ritme i molt talent. Haurem d’estar molt atents a Langarita que és el seu referent anotador, Stosic que ha tornat a l’equip i Aso”, es referia Berni sobre el rival.

L’Ibersol CBT – Anagán Olivar correspon a la jornada vint-i-dos de Lliga EBA C2 i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 18 de març a les 19:00 hores.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.