ÈXIT DEL II MEMORIAL JESÚS SANJOSÉ

LEB Plata Sense comentaris a ÈXIT DEL II MEMORIAL JESÚS SANJOSÉ 136

Molts entrenadors del club han participat en el clínic.

Jota Cuspinera ha arribat al Serrallo amb l’expectació que mereix un entrenador amb la trajectòria professional de Jota Cuspinera. Entrenadors del Club Bàsquet Tarragona i d’altres clubs de la província, i fins i tot de fora de Tarragona, han omplert una de les grades supletòries del pavelló del Serrallo. Jota ha parlat sobre fonaments ofensius en el bàsquet de formació, desenvolupant conceptes com línies de passada, angles de visió, etc. Els jugadors i jugadores que van participar al clínic van ser cadets i júniors dels equips base del Club Bàsquet Tarragona. Jota va explicar el seu concepte de joc ofensiu de manera molt didàctica, accessible per a tots els presents a l’acte. Al clínic de l’exentrenador de Baloncesto Fuenlabrada i Basket Zaragoza van assistir entre d’altres els dos entrenadors dels equips sèniors del CBT. Sense dubte va ser una gran experiència per a tots els tècnics del territori i una bona manera de començar el II Memorial Jesús Sanjosé.

Després del clínic de Jota Cuspinera va arribar el torn del partit entre exjugadores del CB Tarragona i CB Valls, encara amb un nombre molt destacat d’aficionats a les grades del Serrallo, les exjugadores van fer una exhibició on el menys important va ser el resultat, a més exjugadores blaves i vallenques van jugar mesclades. El partit va servir per passar una bona estona tots plegats entorn de la figura del nostre estimat Jesús Sanjosé.

El món del bàsquet tarragoní va tornar a demostrar una vegada més que no vol oblidar la figura de Jesús Sanjosé, un home que va portar al Club Bàsquet Tarragona al bàsquet professional i va aconseguir portar una nova metodologia de treball a tots els clubs on Jesús Sanjosé va deixar la seva empremta.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.