ÈXIT DE LA BASE DEL CBT

Base Sense comentaris a ÈXIT DE LA BASE DEL CBT 316

El segon tram de la temporada arriba carregat d’un bàsquet de màxim nivell pel que fa a la base del CBT, i és que per quarta temporada consecutiva, el júnior masculí del club s’ha classificat entre els vuit millors equips catalans.

Es tracta d’un èxit col·lectiu de tots els professionals del club implicats en el treball de base del Club Bàsquet Tarragona, que treballen amb els nens i nenes des de l’Escola fins a categoria júnior, i que té com a resultat que els jugadors assoleixin el nivell suficient per accedir a competicions de primer nivell.

A partir d’aquest mes de gener, la plantilla formada per Pau Fornies, Marcos Berenguer, Jofre Bru, Gerard Estebanell, Ferran Canals, Miquel Femenia, Kristian Mendez, Gerard Roset, Marc Buscail, David Loras i Musa Samba, sota la direcció dels entrenadors Pep Garcia i Miquel Basterra, tindran com a rivals a Bàsquet Girona, Basket Almeda, CB Sant Josep, CB L’Hospitalet, Bàsquet Manresa, Club Joventut de Badalona i FC Barcelona.

Un grup dels millors jugadors sub 18 europeus passaran, una temporada més, pel parquet del Serrallo: els internacionals espanyols Domenech, Naspler, Caicedo, Mulió o Tendero, l’hongarès Maronka, l’anglès Marsh, l’holandès Kraag, l’uruguaià Ubal, el macedoni Simic (qui encara és cadet), l’ukranià Dziuba, el mexicà Bonilla, el senegalès de 2’16 Ibou Badji o el letò Helmanis són un exemple dels rivals que tindrà el CBT Costa Daurada Catering.

És un èxit de la base del club, i mèrit de tots els entrenadots que han treballat aquesta base en les darreres temporades, i que col·loquen l’equip entre les millors pedreres de Catalunya, junt amb les dels equips ACB i al costat de clubs històrics com CB Sant Josep, CB l’Hospitalet o Basket Almeda.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.