ÈXIT DEL TORNEIG DE REIS DEL CBT

Base Sense comentaris a ÈXIT DEL TORNEIG DE REIS DEL CBT 207

Bon paper dels equips del club al torneig

El passat 4 i 7 de gener es va disputar al pavelló del Serrallo el Torneig de Reis del Club Bàsquet Tarragona. Un torneig que engany es va disputar amb un format atractiu per poder seguir el torneig complet. El dia 4 va ser el torn per als cadets de primer any i cadets a, mentre que el dia 7 es va jugar el torneig en categoria junior masculí i femení.

Van ser dos dies de bàsquet en plenes vacances nadalenques, dos dies molt intensos on es va poder veure bàsquet de molta qualitat. Tots els clubs es van marcar l’objectiu d’aprofitar el torneig per a no perdre ritme competitiu durant les vacances de nadal, un objectiu que es va aconseguir, ja que tots els partits van tenir un resultat molt igualat, de manera que es va mantenir la tensió competitiva durant els quaranta minuts de partit. El torneig de cadet de primer any se’l va endur el CBT, que va guanyar en la final al CB Cerdanyola. Per la seva banda, en categoria Cadet A, el torneig el va guanyar CB Vilassar de Dalt imposant-se en la final al CB Cornellà.

El dia 7 va arribar la segona jornada del torneig, amb la participació de quatre júniors masculins i quatre júniors femenins, amb participació de dos equips del club en cada categoria. El campió femení va ser el CBT, que es va imposar en una final disputadíssima al Draft Gramanet, un altre club que juga competició Interterritorial. Els blaus van guanyar després d’un final d’infart.

En categoria masculina va arribar la sorpresa del torneig, i és que els dos equips del club: el júnior masculí A i el júnior masculí de 1r any van arribar a la final al guanyar a dos equips preferents. La final va ser una festa al Serrallo, una festa per a aficionats  del club, però no per als jugadors dels dos equips, que van disputar sense tenir en compte que els seus rivals són amics d’entrenaments. Una final disputada i lluitada que es va trencar al tercer quart en benefici del júnior masculí A, que es va alçar amb la copa.

Per últim, cal destacar una gran presència de públic durant tot el torneig, que van omplir la grada del Serrallo i van animar molt als seus equips. El Club Bàsquet Tarragona vol agrair la participació de tots els clubs i esperem tornar a veure’ns la pròxima temporada.

Totes les fotos del torneig les podeu veure fent click aquí

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.