ÈXIT DE LA SORTIDA DEL CBT AL PALAU BLAUGRANA

Base Sense comentaris a ÈXIT DE LA SORTIDA DEL CBT AL PALAU BLAUGRANA 103

Més d’un centenar de jugadors i entrenadors del club van viatjar a Barcelona

El Club Bàsquet Tarragona va organitzar el passat dissabte una excursió a veure el partit del Barça contra Guipúscoa Bàsquet al Palau Blaugrana. Dos autobusos plens van marxar cap a Barcelona a primera hora del matí. En un ambient festiu i amb moltes ganes de bàsquet, els busos de l’expedició blava va arribar a Barcelona a temps per anar a veure el Camp Nou per dins. Els jugadors i entrenadors de la base cebetista van tenir l’oportunitat de trepitjar la gespa del Camp Nou i visitar el museu del Barça.

Encara amb la impressió d’haver trepitjat el camp del seus ídols, els nostres jugadors i entrenadors van fer cap al Palau Blaugrana per veure el partit de lliga ACB entre Barça i Guipúscoa Bàsquet. El Barça es va imposar per 15 punts de diferència, i tothom va poder gaudir amb el partit dels Balugranes. Oriola i Pau Ribes van ser els jugadors més destacats del Barça, per part del Guipúscoa cal destacar el paper del excebetista Miquel Salvó que va anotar 9 punts i va aconseguir 15 crèdits de valoració. Durant el partit els nostres jugadors van quedar sorpresos de estar en un pavelló amb tanta història com el Palau Blaugrana veient jugant als jugadors que acostumen a veure per la tele.

Al acabar el partit, encara va quedar temps per dinar en un parc al costat del Miniestadi, el bon temps va acompanyar en aquesta excursió i tothom va tornar a casa amb les ganes de repetir l’experiència el proper any.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.