EXPERIÈNCIA PER AL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT

Base Sense comentaris a EXPERIÈNCIA PER AL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT 96

El primer equip femení del CBT es reforça amb l’arribada d’Anna Tibau (Tarragona, 22 anys). L’exterior retorna al club després de viure la seva etapa com a júnior a l’entitat blava i de passar per equips com el TGN Bàsquet i el CB Valls.

Tot i la seva juventut, Tibau ja compta amb experiència a Primera Catalana, categoria en la que hi ha jugat tres temporades, i també a Copa Catalunya, pel que la seva aportació a l’equip serà determinant en el retorn del Volvo Diselauto Tarraco CBT a Primera. “Valoro molt positiviament tornar a jugar a la meva ciutat, afronto la meva tornada amb moltes ganes i il·lusió”, explica Tibau, que espera donar a l’equip “un punt de rapidesa, intensitat i solidesa en defensa, a part de l’experiència en la categoria que he pogut adquirir després de tres anys competint-hi”. Cinc anys després, el primer equip femení del CBT tornarà a competir a Primera, pel que Tibau considera important que l’equip “agafi confiança per poder consolidar la categoria amb bons resultats”.

L’arribada al CBT d’Anna Tibau respresenta el segon fitxatge del SFA, després del de Yasmina Velasco.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.