FERRAN TORRES APOSTA PEL PROJECTE A LA LEB PLATA

LEB Plata Sense comentaris a FERRAN TORRES APOSTA PEL PROJECTE A LA LEB PLATA 419

Ferran Torres tornarà a la disciplina del CB Tarragona, una temporada després. El jugador natural de l’Hospitalet de l’Infant i que darrerament havia decidit continuar jugant al CB Cambrils de Segona Catalana, ha decidit tornar a la disciplina blava per continuar ajudant als joves jugadors blaus i donar un plus de qualitat a la plantilla per tal d’encarar aquest nou projecte a la LEB Plata.

El 14 del CBT assumirà com cada any la responsabilitat d’ajudar els joves jugadors que pugen a entrenar i jugar amb l’equip que entrena Noé Monroy: “els intento ajudar en el seu camí cap al primer equip, a la vegada que miro de treure’ls pressió”, confessa.

“La incorporació de Ferran Torres ens aportarà l’experiència a la categoria i òbviament molta qualitat en les posicions interiors. El seu fitxatge va amb sintonia amb el que volem tenir a l’equip, gent de la casa, a més ell ens aporta experiència i un plus de qualitat”, apuntava l’entrenador blau.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.