FINALITZA EL CAMPUS D’ESTIU DEL CBT

Base Sense comentaris a FINALITZA EL CAMPUS D’ESTIU DEL CBT 162

Per segón any consecutiu, el campus s’ha realitzat en les instal·lacions del Collell, i ha reunit a 35 nens i nenes

Al llarg de la setmana s’han realitzat diverses activitats, totes elles supervisades pels monitors del Collell, algunes de les activitats que més èxit han tingut entre els nens han estat les carreres de quads, circuit d’aventures, laser  tag interior i exterior, tir amb arc, etc. Totes aquestes activitats s’han compaginat amb les sis hores al dia de bàsquet. Els entrenadors del Club Bàsquet Tarragona han organitzat entrenaments intensius en els quals els nens han aprofitat per millorar conceptes del joc que no sempre poden entrenar-se durant l’any.
No obstant això, per al coordinador del campus i entrenador del CBT Albert del Rey, el més important és que “entre els nens es genera una relació forta, perquè conviuen 24h”. La convivència en un entorn tan relacionat amb la naturalesa genera molta il·lusió entre els nens, que poden viure una experiència molt enriquidora amb els seus companys  i els seus entrenadors, amb els quals genera, segons ells mateixos “un feedback molt interessant”.
A més, Albert del Rey també ha volgut destacar la importància que té per al club organitzar aquest tipus d’activitats, ja que segons ell “ajuda al fet que nostra massa social es mobilitzi i tingui opcions de fer més que coses que no solament básquet”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.