FINALITZA EL TARRAGONA ESTIU CAMP

Social Sense comentaris a FINALITZA EL TARRAGONA ESTIU CAMP 70

El TEC ha finalitzat aquest divendres, més de 300 nens han passat pel col•legi Sant
Pau

L’edició del 2015 del Tarragona Estiu Camp arriba a la seva fi, un any més el campus que organitzen conjuntament el Club Bàsquet Tarragona i el Col•legi Sant Pau de Tarragona ha estat un èxit de participació. Entre les sis setmanes que ha durat el campus més de 300 nens i nenes han pogut gaudir de les activitats que els han proposat els seus monitors. El básquet, futbol o el ball han compartit protagonisme amb la piscina del col•legi Sant Pau, on els nens han pogut refugiar-se de la intensa calor que ha marcat aquesta edició.

Els més de 30 monitors professionals que han treballat al TEC 2015 han fet que els nens hagin viscut un estiu ple d’esport, jocs, piscina i companyerisme. A més, com ja va passar en anteriors edicions del TEC també s’han realitzat excursions. En les primeres setmanes es va organitzar una sortida a la platja, on els més petitvan gaudir d’un dia diferent amb els seus amics del campus, sota la supervisió dels monitors i el socorrista, i més endavant es va realitzar una sortida per visitar les ruïnes romanes de Tarragona, d’aquesta manera també es fomenta l’enriquiment cultural dels nens.

A més l’actualitat del TEC s’ha pogut seguir dia a dia per les xarxes socials. Una iniciativa que des del TEC es porta realitzant diversos anys i que té bon acolliment entre els pares, ja que poden veure des de casa les fotos dels seus fills i saber les activitats que estan realitzant.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.