FRAN ALDAMA NOU COORDINADOR D’ESDEVENIMENTS I DE L’ESCOLA DEL CLUB

EBA Sense comentaris a FRAN ALDAMA NOU COORDINADOR D’ESDEVENIMENTS I DE L’ESCOLA DEL CLUB 433

Ocuparà una peça clau en el desenvolupament social del club

Fran Aldama és el nou coordinador d’activitats i de l’escola del Club Bàsquet Tarragona. Aldama és l’actual coordinador esportiu del Carme, lloc que ocupa des de fa 9 anys. Una feina que compatibilitzarà amb les seves noves funcions a l CBT. Fran Aldama porta entrenant 16 anys, tots ells a El Carme. Ha passat per tots els nivells de formació. Porta molts anys vinculat al bàsquet i ha participat en l’organització de diverses activitats, tornejos i competicions.

Com sorgeix l’oportunitat de coordinar la secció d’esdeveniments?
La veritat és que durant molt temps la secció d’esdeveniments ha estat la més oblidada per part del club. Llavors vaig tenir una reunió amb Jose Ramírez, director tècnic i coordinador del club, i vam arribar a la conclusió que un club capdavanter com el CBT no podia oblidar una secció tan important.

Quins plans tens per dinamitzar l’apartat d’esdeveniments del club?
Ja tinc pensades algunes activitats que han de ser clau. Un campus propi, un torneig a nivell nacional i un torneig per a Santa Tecla. La meva idea és mantenir la trobada de escoles i el Futurbàsquet.

Què ens pots avançar del torneig de Santa Tecla?
És un torneig que ja tenim programat. Serà el 16 de setembre. En format de quadrangular. La majoria d’equips seran de Tarragona, però també hi haurà algun de fora. Està pensat per a categories de promoció, des de Mini fins a Infantil.

En els últims anys hem vist un auge de la modalitat 3×3. Què ens pots dir sobre aquest tema?
Us puc assegurar que l’estiu que ve hi haurà un torneig 3×3 del CBT.

Aquest any, per primera vegada en molts anys, el CBT no va poder organitzar la seva tradicional trobada. Tornarem a tenir trobada aquesta temporada?
No només tindrem trobada, si no que ho convertirem en un torneig a nivell nacional. Crec que pot aportar molt al club un torneig d’aquestes característiques.

Quins efectes aporta al club la secció d’esdeveniments?
Igual de beneficis que la part esportiva, sens dubte el CBT té la millor pedrera a nivell de preferents. Per exemple, organitzar un torneig a nivell nacional pot ser molt prestigiós per al club, es visibilitza tot el treball esportiu i es dinamitza l’apartat social.

Quin paper esperes que tinguin els entrenadors i jugadors del club? Hi ha marge per treballar també des de dins?
Sens dubte és la part més important de qualsevol esdeveniment, la gent de dins. Necessitem que entrenadors i jugadors de les categories superiors estiguin involucrats. Juniors, entrenadors i sèniors han de creure en això i estar 100% involucrats.

A més de la secció d’esdeveniments, també et fas càrrec aquesta temporada de l’escola del club. Quina valoració fas?
És un repte per a mi a nivell esportiu i personal, i més en la situació en la qual es troba el club. Per a alguns, el fàcil seria donar-li l’esquena al club, jo vull aportar el meu gra de sorra. Sobretot si puc continuar el treball d’Esther Neila, que és una professional que admiro molt.

Quina importància tindrà l’escola dins del club?
Vull que els nens que vénen a jugar, sentin els colors des de petits i puguin arribar a jugar en els equips preferents del club. Venir a jugar a l’escola ha de ser sinònim de passar-ho bé, però també ha de servir per començar a competir amb la samarreta del CBT, i crear un vincle de molts anys.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.