FRANCESC CANALS TORNA AL CBT

Base Sense comentaris a FRANCESC CANALS TORNA AL CBT 294

Francesc Xavier Canals Hernández, un dels entrenadors amb més trajectòria dins del panorama basquetbolístic de la província de Tarragona, torna al club després de set anys.

La seva trajectòria dins del club és molt extensa, hi va passar prop de disset anys, sent-ne entrenador de la base, ajudant de la direció tècnica i també director tècnic durant sis anys, segon entrenador del LEB Or o sent el responsable de diversos equips, on hi destaca els sis anys que va ser entrenador del junior masculí preferent.

Durant aquests set anys fora del club, ha format part del projecte del CB Valls, portant-lo fins a la categoria actual d’EBA, i també ha format part del CN Reus Ploms, que actualment competeix a Copa Catalunya.

Canals es mostra il.lusionat en aquesta nova etapa on serà l’entrenador del cadet masculí preferent, integrant-se així en la llista d’entrenadors de la base de la que disposa el CBT. “Hi ha bona matèria prima per treballar, el projecte del club es il.lusionant i encaro aquest repte amb moltes ganes i molta il.lusió”, diu Francesc Canals.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.