FRANCESC CANALS ENTRENADOR DEL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a FRANCESC CANALS ENTRENADOR DEL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT 453

Francesc Xavier Canals Hernández, un dels entrenadors amb més trajectòria dins del panorama basquetbolístic de la província de Tarragona, serà l’entrenador del Volvo Diselauto Tarraco CBT de Primera Catalana Femenina. Francesc substituirà a David García, amb ell la temporada passada l’equip va aconseguir la permanència directa sense passar pel playout.

La seva trajectòria dins del club és molt extensa, hi ha passat prop de vint anys, sent-ne entrenador de la base, ajudant de la direcció tècnica i també director tècnic durant sis anys, segon entrenador del LEB Or o sent el responsable de diversos equips, on destaca els sis anys que va ser entrenador del junior masculí preferent.

Durant els set anys fora del club, va formar part del projecte del CB Valls, portant-lo fins a la categoria actual d’EBA, i també ha format part del CN Reus Ploms, que actualment competeix a Primera Catalana.

Canals es mostra il·lusionat en aquesta nova etapa on serà l’entrenador del Volvo CBT. “Content davant d’un repte important pel club, l’objectiu és que la branca femenina continuï creixent”, diu Francesc Canals.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.