FULL TRACTION MANTÉ EL SEU COMPROMÍS AMB EL CBT

LEB Plata Sense comentaris a FULL TRACTION MANTÉ EL SEU COMPROMÍS AMB EL CBT 71

El Club Bàsquet Tarragona i el concessionari Full Traction mantindran la seva vinculació una temporada més. L’empresa ha decidit donar el seu suport al club blau un curs més, demostrant d’aquesta manera la seva aposta per l’esport local i pel CBT en concret.

L’acte ha comptat amb la presència del president del CBT, Jacint Rodríguez, del Director Comercial de Full Traction, Diego Castro, i dels jugadors del primer equip Pape Mbaye i Dani Tugores.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, ha assegurat que “el Club Bàsquet Tarragona compti amb el suport de les empreses locals i del territori és una gran notícia. El Km0 també es fa extensiu als nostres patrocinadors”.

Per altra banda, el propietari de Full Traction, Fèlix Nicolàs, ha fet saber al Club que “la vinculació de l’empresa i del grup amb el CBT és molt forta i reafirma la nostra voluntat per donar suport a l’esport local”.

El Club Bàsquet Tarragona compta amb el suport de Full Traction per quart any consecutiu.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.