FULL TRACTION SEGUEIX AL COSTAT DEL CBT

LEB Plata Sense comentaris a FULL TRACTION SEGUEIX AL COSTAT DEL CBT 29

El concessionari Full Traction manté intacta la seva aposta pel CBT. Les dues entitats han renovat el seu compromís una temporada més, pel que l’empresa seguirà sent un dels principals patrocinadors del club blau.

La plantilla al complet de l’Ibersol CBT ha participat en l’acte de renovació, que també ha comptat amb la presència del president del CBT, Jacint Rodríguez, i del Director Comercial de Full Traction, Diego Castro.

Precisament el president del CBT ha volgut posar en valor “la tasca que fa Full Traction de recolzar l’esport local. Per a nosaltres és primordial saber que comptem amb ells per arribar junts molt més lluny”.

El Director Comercial de Full Traction, Diego Castro, assegura que “aquesta col·laboració referma el compromís de Full Traction amb l’esport de la ciutat. Un any més hem volgut ajudar al CBT a poder seguir obtenint títols”.

Per cinquena temporada consecutiva, Full Traction brinda el seu suport al Club Bàsquet Tarragona.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.