GERARD ESTEBANELL CAMPIÓ D’ESPANYA

Social Sense comentaris a GERARD ESTEBANELL CAMPIÓ D’ESPANYA 488

El jugador de Carmelites, Gerard Estebanell, s’ha proclamat campió d’Espanya formant part de la Selecció Catalana Mini. Estebanell juga al preinfantil del Carmelites, escola vinculada al CBT, entrenat per Joan Domenech i Carlos Ruiz.

El jove jugador tarragoní s’ha emportat l’or després que l’equip s’imposés, ahir dimecres, al vigent campió -Madrid- per 62 a 83 en la final del Campionat d’Espanya de seleccions. Els catalans han dominat tot el campionat declarant-se invictes en tots els partits, ja que no n’han perdut cap en la fase de grups.

En aquesta es van enfrontar a Castilla y León on van guanyar 21-72, a Madrid on van guanyar 65-63, a les Islas Canarias guanyant també 16-68 i a Euskadi per 71-20. A les semifinals van imposar-se davant del Canarias en una contundent victòria amb una diferència de 51 punts, 49-100.

Els campionats, disputats a San Fernando (Cádiz) han durat cinc dies, començant el 28 de març i finalitzant ahir dimecres 1 d’abril. Precisament ahir és quan la Selecció Catalana Mini masculina, amb Gerard Estebanell, van aixecar la copa de campions després de guanyar per una diferència de 21 punts al vigent campió. Gerard Estebanell ha tingut una participació molt important al llarg d’aquests Campionats d’Espanya de seleccions, essent un jugador clau en tots els partits.

La Selecció Catalana Mini Femení també s’ha emportat l’or a casa – per quart any consecutiu-  després de guanyar a Andalucía per 72 a 64.

Des del club volem felicitar a Gerard i als seus entrenadors Joan i Carlos, i a tots els entrenadors que l’han entrenat per la gran feina feta.

Moltes felicitats Gerard!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.