GERARD ESTEBANELL CONVOCAT AMB ESPANYA SUB-14

Base Sense comentaris a GERARD ESTEBANELL CONVOCAT AMB ESPANYA SUB-14 217

La Selecció Espanyola U14 va debutar ahir a la tarda contra contra Xipre, en el Torneig Internacional de Kolindros.

El Torneig de Kolindros, Grècia, substitueix al tradicional Torneig BAM que es disputava a Eslovènia. Es tracta del primer test internacional per als nois de les categories inferiors de la Selecció Espanyola, i comptarà amb la presència del jugador del Cadet A del CBT, Gerard Estebanell. El blau, ja va formar part de la convocatòria per al torneig de Sant Adrià, la temporada passada, i ara ha estat seleccionat de cara a aquesta cita internacional que es disputa a terres hel·lenes.

El debut de la U14 va ser ahir contra Xipre, en un torneig en el que els de Jose María Panadero disputaran 5 partits en 5 dies. El dilluns el combinat espanyol s’enfrontarà a Romania (20h), el dimarts ho farà contra Palestina (16h)  i el dimecres el rival serà Bulgària (18h). El darrer partit a Kolindros es disputarà el dijous 24, a partir de les 19 hores, contra els amfitrions, Grècia.

Un cop finalitzi aquest torneig, Estebanell s’incorporarà als entrenaments del seu equip, de cara a preparar les fases d’accés a preferent que els del Serrallo disputen el divendres 1 de setembre.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.