GERARD ESTEBANELL PRIMERA RENOVACIÓ

LEB Plata Sense comentaris a GERARD ESTEBANELL PRIMERA RENOVACIÓ 62

Gerard Estebanell es converteix en la primera renovació de cara la temporada 22-23, el jugador format a les categories inferiors del club sumarà així la seva vuitena temporada al CB Tarragona. Gerard comentava, “és una gran oportunitat per mi per donar un pas més i seguir la meva progressió”.

Gerard va nèixer a Tarragona el 23/06/2003, sempre vinculat al CB Tarragona, va començar a jugar a l’ Escola Carmelites, per després passar a la base del club fins arribar al primer equip. “Era una prioritat que seguís amb nosaltres, és una de les bases pel futur”, comentava Berni Álvarez.

Estebanell es tracta d’un base de gran talent que ha format part de la selecció catalana i espanyola. La temporada passada l’Ibersol CBT ja va poder gaudir de la seva desimboltura. Ara, tocarà consolidar el seu joc i donar un pas més que l’ajudi en la seva projecció en el primer equip.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.