GERARD ESTEBANELL, SUBCAMPIÓ D’ESPANYA AMB CATALUNYA

Base Sense comentaris a GERARD ESTEBANELL, SUBCAMPIÓ D’ESPANYA AMB CATALUNYA 145

El jugador del CMA, Gerard Estebanell, ha disputat el Campionat d’Espanya cadet amb la selecció catalana aconseguint el segon lloc i fent un gran torneig. El jugador tarragoní i el seu equip van caure en la gran final contra la Comunitat de Madrid per 63 a 55. Abans, el conjunt català havia aconseguit quatre victòries per només una derrota en el partit inaugural davant Galicia.

El jugador del CBT va disputar tots els partits partint des del cinc inicial, el que demostra la confiança del seleccionador català envers Estebanell. El tarragoní va anar de menys a més durant el campionat, sent en el quart partit de la fase de grups contra les Canàries quan Estebanell va aconseguir els seus millors registres: màxim anotador del seu equip amb 15 punts i 12 de valoració que el van fer MVP compartit amb un company.

A la semifinal contra Aragó, Estebanell va tornar a fer un bon partit, aportant 7 punts i aconseguint el bitllet per disputar la gran final. Els joves jugadors de la Comunitat de Madrid esperaven a una selecció catalana que va tenir la victòria a tocar, però que es va escapar gràcies a un gran final de partit dels madrilenys. Estebanell no va poder demostrar el seu millor joc durant la final però va deixar palès, una vegada més, el seu gran potencial.

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.