GERARD ESTEBANELL TORNA A LA SELECCIÓ ESPANYOLA

LEB Plata Sense comentaris a GERARD ESTEBANELL TORNA A LA SELECCIÓ ESPANYOLA 315

El jugador de la pedrera blava ja va jugar durant Setmana Santa amb la selecció nacional

Gerard Estebanell formarà part de la selecció espanyola sub-15 al torneig de l’Amistat que es disputarà a França del 12 al 14 de Juliol. Aquesta convocatòria referma la confiança que el seleccionador espanyol, Dani Miret, ha dipositat en el jugador cebetista. Gerard ja va formar part de la selecció espanyola en el torneig MHL jugat a Saragossa la passada Setmana Santa. La seva bona actuació al torneig i la seva evolució amb el seu club han sigut la clau perquè Gerard Estebanell tornés a la convocatòria. Al passat torneig MHL, la selecció espanyola només va perdre un partit en tot el torneig, va ser contra el Bàsquet Fuenlabrada, el sistema de competició va fer que amb aquesta derrota es quedessin fora de la lluita per les medalles, ara Estebanell i tots els seus companys tindran l’oportunitat d’aconseguir el triomf en un dels tornejos habituals de la selecció espanyola a l’estiu.

El Club Bàsquet Tarragona és l’únic equip, juntament amb CB Torrelodons i CBA que té representació a la selecció espanyola tot i no tenir equip en la lliga ACB o LEB Or. Estebanell compartirà experiència amb jugadors de les millors pedreres d’Espanya, jugadors del Barça, Real Madrid i Joventut, que són els equips amb més representació.

La selecció espanyola s’enfrontarà amb les seleccions més fortes del continent. Grècia, França i Itàlia seran els rivals dels espanyols a la primera fase del torneig, que començarà el 12 de juliol. Abans d’això, el dia 7 de juliol, el seleccionador començarà la preparació per al torneig amb un stage a la població d’Íscar.

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.