GRACIES A L’AJUNTAMENT I DOW CHEMICAL ELS NENS DE L’ASSOCIACIO HAMMADA GAUDEIXEN DEL TEC.

Social Sense comentaris a GRACIES A L’AJUNTAMENT I DOW CHEMICAL ELS NENS DE L’ASSOCIACIO HAMMADA GAUDEIXEN DEL TEC. 82

Els nens saharauis que arriben a Tarragona poden viure una experiència inolvidable participant en el Tarragona Estiu Camp

Sabah, Iselmo i Sidi són tres nens sahrauís que passen aquest estiu gaudint dels jocs i activitats que es proposen cada any en el Tarragona Estiu Camp, un dels campus amb més volum de la província i que com cada any organitzen conjuntament el Club Bàsquet  Tarragona i el Col·legi Sant Pau. Els  nens estan a Tarragona gràcies al programa de l’associació Hammada, Vacances en Pau. Des de l’associació ens expliquen que aquest any ja són 25 els nens i nenes sahrauís que estan a Tarragona, lluny de les temperatures extremes del desert, que en aquestes dates s’aproximen als 50º.
Els tres nens es mostren oberts i simpàtics, no dubten a perdre deu minuts de joc per explicar-nos la seva experiència al campus. Sabah ens explica que “estic molt contenta en el TEC i a Tarragona”, té tretze anys i porta sis passant l’estiu a la nostra ciutat. Reconeix que el que “més m’agrada és ballar, però aquest any m’he apuntat al TEC Multiesport”, una de les activitats que el Tarragona Estiu Camp ofereix, “per poder estar amb Iselmo i Sidi”, els seus  altres dos companys de viatge, també tenen tretze anys i per a ells, aquesta és la seva primer experiència en el Tarragona Estiu Camp, es mostren encantats i asseguren que el que “més ens agrada del campus és poder jugar al futbol amb la resta dels nostres companys”. La setmana que ve s’incorporarà Maloud que també gaudirà d’un estiu allunyat dels problemes quotidians del seu país natal.

Natàlia Bru és la coordinadora del campus, ens explica que “la seva adaptació és completament normal” i que “es relacionen amb la resta dels seus companys amb total normalitat”. Participen en totes les activitats que s’organitza des del campus: excursions, gimcanes, cursets de natació, etc. Els monitors es mostren encantats de tenir-los al campus ja que col·laboren amb totes les activitats que es realitzen
Aquesta experiència és possible gràcies a Dow Chemical, patrocinador oficial del Tarragona Estiu Camp, i a l’Ajuntament de Tarragona que s’han ofert a fer-se càrrec dels costos. A més, la fundació Hammada també vol agrair a les famílies que s’han ofert a acollir als nens i nenes sahrauís durant la seva estada a Tarragona.

 

Foto: Tarragona Estiu Camp.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.